Votca Bellion este prima băutură alcoolică comercializată, care a fost creată cu ajutorul tehnologiei NTX, ce reduce semnificativ daunele provocate de alcool asupra ficatului şi ADN-ului uman.
Antreprenorul indian Harsha Chigurupati şi echipa sa au dezvoltat tehnologia NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului şi ADN-ului nu ar mai fi o grijă majoră. NTX este un "amestec brevetat de ingrediente" ce protejează ficatul de efectele negative ale consumului de alcool, fără a altera gustul băuturii. În timpul testelor, tehnologia a reuşit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%, relatează Descoperă.
Chigurupati susţine că echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporţii din ingredientele utilizate, glicirizina (un extract din lemn-dulce), manitolul (un diuretic) şi sorbatul de potasiu (aditiv alimentar). "Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să-şi distrugă ficatul. Acum, oamenii pot savura plăcerea băuturii fără să-şi afecteze ficatul sau ADN-ul", a declarat antreprenorul. Conform Natural News, tehnologia deţine în acest moment suficiente dovezi ştiinţifice pentru a susţine afirmaţiile antreprenorului.
13 decembrie 2019
13 decembrie 2019
12 decembrie 2019
13 decembrie 2019
13 decembrie 2019
Când Miss Marple vine în vacanţă la Londra, găseşte la hotelul Bertram ceea ce caută: decor tradiţional, servicii impecabile, brioşe pregătite ca pe vremuri şi amintirile copilăriei.
[ Vezi toate ]