Stil De Viaţă AZI

Donald Trump iubeşte luxul

15 noiembrie 2016  15:30| Stil De Viaţă | Social
Donald Trump iubeşte luxul

Donald Trump este, fără îndoială, cel mai bogat „locatar“ care se va instala la Casa Albă. Cât timp se va ocupa de treburile Statelor Unite, omul de afaceri, cu o avere estimată la 3,7 miliarde de dolari, îşi va lăsa afacerile în grija copiilor.

Este de aşteptat însă să nu renunţe la stilul de viaţă extravagant de până acum. „Nu am nevoie de banii nimănui. Sunt putred de bogat!“, se laudă Donald Trump.

Hoteluri, clădiri de lux, terenuri de golf, cazinouri şi zgârie nori. Toate culminează cu perla coroanei, Trump Tower, aflat pe celebra Fifth Avenue, din Manhattan.

La fel de somptuoasă este şi Mar A Lago, vila din Palm Beach cu nu mai puţin de 118 camere, supranumită Versailles-ul lui Trump.

Piatra pentru acestă reşedinţă a fost importată din Italia, de la Genova, iar tapiseriile flamande sunt din secolul al XVI-lea. Trump se laudă că decorurile din camera copilului au fost desenate de însuşi Walt Disney când era tânăr.

Potrivit New York Times, conacul Mar-a-Lago a fost construit în urmă cu 90 de ani de Marjorie Merriweather Post, una dintre cele mai bogate femei ale Statelor Unite. Deşi la moartea ei, în 1973, Post cedase casa statului american pentru a servi drept reşedinţă prezidenţială de vacanţă, cheltuielile de întreţinere mult prea ridicate au făcut ca proprietatea să fie transferată înapoi fiicei moştenitoare. În 1985, aceasta a decis să o vândă pentru mai puţin de 10 milioane de dolari lui Donald Trump.

Proprietatea, înconjurată de grădini cu palmieri, este locul preferat de vacanţă al lui Donald şi al Melaniei Trump. Fiecare drum către plajă este un prilej pentru ca Melania să posteze fotografii şi videoclipuri pe reţelele de socializare.

Tot a soţilor Trump este şi vila din Westchester, New York.

„Această proprietate a fost construită în 1900 de Eugene Meyers, unul dintre cei ai bogaţi oameni ai vremii. Evident, voia să aibă cea mai opulentă reşedinţă din întreaga lume... Tatăl meu are un talent extraordinar de a cumpăra aceste proprietăţi unice, incredibile“, afirmă Eric Trump.

Donald Trump a moştenit talentul de la tatăl său, şi el investitor imobiliar. Cu tenacitate, a reuşit să îşi extindă portofoliul şi pe pieţele din străinătate.

„În Scoţia, Dubai, Canada, Panama, Brazilia... Tot ce face tatăl meu este de prima clasă. Adoră imobiliarele. Adoră să construiască cele mai gradioase proiecte din lume“, spune Eric.

Cel mai valoros dintre toate este, însă, brandul Trump. Experţii spun că un teren de golf aproape falimentar care devine parte a imperiului şi ia numele Trump, creşte în valoare cu 50 de milioane de dolari pe an.

Conştient de asta, Donald Trump a vândut licenţe şi şi-a împrumutat numele unor afaceri, contracte care îi aduc între 26 şi 53 de milioane de dolari pe an.

Ne putem aştepta ca o parte din această extravaganţă să se vadă la propriu, din ianuarie 2017, când familia prezidenţială se va muta la Casa Albă.

În prezent, noul Preşedinte SUA trăieşte, împreună cu frumoasa lui soţie, Melanie şi fiul Barron, într-un penthouse cu 3 etaje, care se află la vârful Trump Tower din New York.

Puţini oameni au ocazia să trăiască într-un zgârâie-nori, pe care să fie scris cu litere mari numele lor. Donald Trump are acest privilegiu, după ce a cumpărat locuinţa în 1979 şi a amenajat-o după propriul gust. Localizată în inima New York-ului, pe Fitfh Avenue, clădirea are 58 de etaje şi a fost deschisă pentru public în 1983.

Interiorul locuinţei lui Trump este inspirat din odăile Palatului Versailles: uşa din aur şi diamante se deschide spre un interior frumos „înfăşurat“ de la podea la tavan cu aur şi marmură, acesta fiind decorul favorit al lui Trump. Tavanul dispune de picturi din mitologia greacă.

  • prin lume
  • stat de drept
  • in economie
  • politica
  • actualitate
  • intro istoric

18 septembrie 2018

AZI Piaţa ştirilor de azi

CONCERT ŞI SPECTACOL MULTIMEDIA. Fântânile din Piaţa Unirii se redeschid joi, cu un spectacol multimedia şi un concert al Orchestrei Simfonice Bucureşti, anunţă Primăria Generală. Accesul este gratuit. În perimetrul Pieţei Unirii şi a Parcului Unirii vor fi restricţii de circulaţie în intervalul orar 18.00 – 23.00. [ Citeste mai departe ]

18 septembrie 2018

AZI Prin Lume

TABĂRĂ SUPRAPOPULATĂ. 2.000 de solicitanţi de azil vor fi transferaţi de pe insula Lesbos în partea continentală a Greciei până la sfârşitul lunii septembrie, a anunţat, astăzi, guvernul elen, citat de Reuters. [ Citeste mai departe ]

18 septembrie 2018

AZI Stat de drept

„A FOST AGRESAT ŞI S-A APĂRAT CUM A PUTUT”. Daniel Gabriel Husein, poreclit „Dasaev”, principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, la o terasă din centrul Brăilei, a primit, astăzi, mandat de arestare pentru 29 de zile. [ Citeste mai departe ]

18 septembrie 2018

AZI În cultură

DOI VIOLONIŞTI ITALIENI PE LOCURILE II ŞI III. Preşedintele juriului secţiunii Vioară a Concursului Internaţional „George Enescu”, Pierre Amoyal, a premiat doar locurile doi şi trei, premiul I neacordându-se la această ediţie. [ Citeste mai departe ]

18 septembrie 2018

AZI Prin ţară

STARE GRAVĂ. Un copil se află în stare gravă după ce a căzut, astăzi, de la etajul al doilea al unei şcoli din municipiul Constanţa. [ Citeste mai departe ]

Viaţa de lângă noi

Avram Iancu, înot de la Sulina la Istanbul

Avram Iancu, înot de la Sulina la Istanbul

Avram Iancu, bărbatul care a traversat înot Canalul Mânecii acum doi ani, şi-a propus un nou... [ Citeste mai departe ]

Bani & afaceri

UniCredit nu fuzionează cu Société Générale

UniCredit nu fuzionează cu Société Générale

Jean-Pierre Mustier, directorul general al băncii italiene UniCredit, a dezminţit speculaţiile... [ Citeste mai departe ]

Efemeride

Al treilea manual cu probleme

Al treilea manual cu probleme

După greşelile semnalate în presă din manualele de geografie şi biologie pentru clasa a VI-a, un... [ Citeste mai departe ]

Fără copyright

Rechizitoriul lui Giuliani și „greaua moștenire” democrată a Deep State

Rechizitoriul lui Giuliani și „greaua moștenire” democrată a Deep State

Maiorul George încearcă să ne convingă că faţă de mesajul răposatului McCain, scrisoarea lui... [ Citeste mai departe ]

Răsfoiţi! Merită

Maimuţa şi esenţa - Aldous Huxley

Au trecut mulţi ani de la al Treilea Război Mondial. Elegantul şi candidul doctor Poole debarcă, alături de o echipă de exploratori, într-o Californie fantomatică, răvăşită de suflul deflagraţiei nucleare.

[ Vezi toate ]

Magazin

Cadou de lux pentru preşedintele Turciei

Cadou de lux pentru preşedintele Turciei

Emirul Qatarului, şeicul Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani, i-a oferit în dar preşedintelui... [ Citeste mai departe ]

Pilula de sănătate

Lupta pentru medicamente mai ieftine împotriva tuberculozei

Lupta pentru medicamente mai ieftine împotriva tuberculozei

Statele membre ale ONU au convenit, vineri, asupra unui plan global destinat să intensifice lupta... [ Citeste mai departe ]
banca

Parteneri pentru AZI

amos SensoTV ampress