Stil De Viaţă AZI

Donald Trump iubeşte luxul

15 noiembrie 2016  15:30| Stil De Viaţă | Social
Donald Trump iubeşte luxul

Donald Trump este, fără îndoială, cel mai bogat „locatar“ care se va instala la Casa Albă. Cât timp se va ocupa de treburile Statelor Unite, omul de afaceri, cu o avere estimată la 3,7 miliarde de dolari, îşi va lăsa afacerile în grija copiilor.

Este de aşteptat însă să nu renunţe la stilul de viaţă extravagant de până acum. „Nu am nevoie de banii nimănui. Sunt putred de bogat!“, se laudă Donald Trump.

Hoteluri, clădiri de lux, terenuri de golf, cazinouri şi zgârie nori. Toate culminează cu perla coroanei, Trump Tower, aflat pe celebra Fifth Avenue, din Manhattan.

La fel de somptuoasă este şi Mar A Lago, vila din Palm Beach cu nu mai puţin de 118 camere, supranumită Versailles-ul lui Trump.

Piatra pentru acestă reşedinţă a fost importată din Italia, de la Genova, iar tapiseriile flamande sunt din secolul al XVI-lea. Trump se laudă că decorurile din camera copilului au fost desenate de însuşi Walt Disney când era tânăr.

Potrivit New York Times, conacul Mar-a-Lago a fost construit în urmă cu 90 de ani de Marjorie Merriweather Post, una dintre cele mai bogate femei ale Statelor Unite. Deşi la moartea ei, în 1973, Post cedase casa statului american pentru a servi drept reşedinţă prezidenţială de vacanţă, cheltuielile de întreţinere mult prea ridicate au făcut ca proprietatea să fie transferată înapoi fiicei moştenitoare. În 1985, aceasta a decis să o vândă pentru mai puţin de 10 milioane de dolari lui Donald Trump.

Proprietatea, înconjurată de grădini cu palmieri, este locul preferat de vacanţă al lui Donald şi al Melaniei Trump. Fiecare drum către plajă este un prilej pentru ca Melania să posteze fotografii şi videoclipuri pe reţelele de socializare.

Tot a soţilor Trump este şi vila din Westchester, New York.

„Această proprietate a fost construită în 1900 de Eugene Meyers, unul dintre cei ai bogaţi oameni ai vremii. Evident, voia să aibă cea mai opulentă reşedinţă din întreaga lume... Tatăl meu are un talent extraordinar de a cumpăra aceste proprietăţi unice, incredibile“, afirmă Eric Trump.

Donald Trump a moştenit talentul de la tatăl său, şi el investitor imobiliar. Cu tenacitate, a reuşit să îşi extindă portofoliul şi pe pieţele din străinătate.

„În Scoţia, Dubai, Canada, Panama, Brazilia... Tot ce face tatăl meu este de prima clasă. Adoră imobiliarele. Adoră să construiască cele mai gradioase proiecte din lume“, spune Eric.

Cel mai valoros dintre toate este, însă, brandul Trump. Experţii spun că un teren de golf aproape falimentar care devine parte a imperiului şi ia numele Trump, creşte în valoare cu 50 de milioane de dolari pe an.

Conştient de asta, Donald Trump a vândut licenţe şi şi-a împrumutat numele unor afaceri, contracte care îi aduc între 26 şi 53 de milioane de dolari pe an.

Ne putem aştepta ca o parte din această extravaganţă să se vadă la propriu, din ianuarie 2017, când familia prezidenţială se va muta la Casa Albă.

În prezent, noul Preşedinte SUA trăieşte, împreună cu frumoasa lui soţie, Melanie şi fiul Barron, într-un penthouse cu 3 etaje, care se află la vârful Trump Tower din New York.

Puţini oameni au ocazia să trăiască într-un zgârâie-nori, pe care să fie scris cu litere mari numele lor. Donald Trump are acest privilegiu, după ce a cumpărat locuinţa în 1979 şi a amenajat-o după propriul gust. Localizată în inima New York-ului, pe Fitfh Avenue, clădirea are 58 de etaje şi a fost deschisă pentru public în 1983.

Interiorul locuinţei lui Trump este inspirat din odăile Palatului Versailles: uşa din aur şi diamante se deschide spre un interior frumos „înfăşurat“ de la podea la tavan cu aur şi marmură, acesta fiind decorul favorit al lui Trump. Tavanul dispune de picturi din mitologia greacă.

  • prin lume
  • stat de drept
  • in economie
  • politica
  • actualitate
  • intro istoric
  • intro2

16 noiembrie 2018

AZI Piaţa ştirilor de azi

SÂMBĂTĂ ŞI DUMINICĂ, ÎNTRE ORELE 12.00-18.00. Comercianţii din raionul Hînceşti, dar şi ansambluri folclorice din România şi Republica Moldova vor participa, sâmbătă şi duminică, între orele 12.00-18.00, în Parcul Crângaşi la Festivalul Marii Uniri, potrivit Primăriei Sectorului 6. [ Citeste mai departe ]

16 noiembrie 2018

AZI Prin Lume

PREŞEDINTELE ÎL SUSŢINE ŞI ÎN EVENTUALITATEA UNEI MOŢIUNI DE CENZURĂ. Premierul ceh Andrej Babis a subliniat, astăzi, că nu va demisiona niciodată, în condiţiile în care mii de cehi au ieşit în stradă, la Praga, pentru a-l contesta, pe fondul acuzaţiilor de răpire şi fraudă ce i-au fost aduse relatează Reuters. [ Citeste mai departe ]

16 noiembrie 2018

AZI Stat de drept

MAJORITATEA, CU SUSPENDARE. 12 indivizi au fost condamnaţi, astăzi, în primă instanţă, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii publice la mitingul anti-ordonanţa 13, din februarie anul trecut care a scos în stradă peste 150.000 de oameni, potrivit Digi24. [ Citeste mai departe ]

16 noiembrie 2018

AZI În cultură

UN SECOL DE UNITATE ROMÂNEASCĂ ŞI 140 DE ANI DE RELAŢII DIPLOMATICE ÎNTRE ROMÂNIA ŞI TURCIA. Violonistul Alexandru Tomescu este invitatul special al Orchestrei Prezidenţiale Ankara, sub bagheta dirijorului Bujor Hoinic, într-un concert extraordinar susţinut astăzi, de la ora 20.00, în sala de concerte a Orchestrei Simfonice Prezidenţiale Ankara. [ Citeste mai departe ]

16 noiembrie 2018

AZI Prin ţară

INVESTIŢIE DE SUTE DE MII DE EURO ÎN CULTURI DE CANNABIS ŞI RIG-URI DE MINAT CRIPTOMONEDE. Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de procurorii DIICOT iar alţi patru au fost puşi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în urma unor percheziţii în judeţul Dâmboviţa pentru destructurarea unei grupări care, în ultimii trei ani, ar fi produs şi distribuit în Capitală şi în judeţele limitrofe peste două tone de produse cannabice. [ Citeste mai departe ]

Viaţa de lângă noi

Bucureştiul, campion european la blocaje în trafic

Bucureştiul, campion european la blocaje în trafic

Clasamentului realizat anual de compania olandeză de sisteme de navigaţie TomTom pune Bucureştiul... [ Citeste mai departe ]

Bani & afaceri

Black Friday pentru contribuabili: obligaţiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%

Black Friday pentru contribuabili: obligaţiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%

Ministerul Finanţelor Publice a anunţat că persoanele fizice care au depus Declaraţia Unică până... [ Citeste mai departe ]

Efemeride

Europarlamentarul Maria Zoană redefineşte geografia Europei de Est

Europarlamentarul Maria Zoană redefineşte geografia Europei de Est

Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoană, care a ajuns în Parlamentul European pe locul... [ Citeste mai departe ]

Fără copyright

Terminatorul Toader: I'm back!

Terminatorul Toader: I'm back!

Dacă, să zicem, Lazăr era judecat pentru niște fapte care ar fi prevăzut pedeapsa cu (Doamne... [ Citeste mai departe ]

Răsfoiţi! Merită

Ultimul poliţist - Ben H. Winters

Ce rost mai are să rezolvi crime când oricum toată lumea va muri? Detectivul Hank Palace se confruntă cu această întrebare din momentul în care ciocnirea Pământului cu un asteroid devine iminentă.

[ Vezi toate ]

Magazin

Licitaţie la Sotheby's: Bijuteriile regale ale familiei Bourbon-Parma

Licitaţie la Sotheby's: Bijuteriile regale ale familiei Bourbon-Parma

Zece bijuterii care i-au aparţinut Mariei Antoaneta a Franţei, soţia regelui Ludovic al XVI-lea,... [ Citeste mai departe ]

Pilula de sănătate

Marea Britanie vrea să introducă acid folic în pâine

Marea Britanie vrea să introducă acid folic în pâine

Marea Britanie vrea să introducă acid folic în făină, pentru a evita naşterea copiilor cu... [ Citeste mai departe ]
banca

Parteneri pentru AZI

amos SensoTV ampress