Formaţia Viţa de Vie va susţine un concert aniversar, mâine, de la ora 16.00, la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul va avea loc într-un cort încălzit.
Pentru a marca aşa cum se cuvine sărbătorirea a două decenii de existenţă a trupei, vor fi incluse în playlist atât piese de pe primul album Viţa de Vie, demo-urile din 1996 care l-au precedat, precum şi piese noi, în primă audiţie, de pe albumul programat să apară în toamna acestui an. Or să mai fie şi alte surprize, dar toate la timpul lor.
„Matematic, 20 de ani de Viţa de Vie înseamnă jumătate din viaţa mea. Sunt 20 de ani trăiţi la intensitate maximă şi scurşi parcă intr-o clipă. Cu multele bune şi inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aş schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune şi ne-am bucurat de fiecare secundă. Fiecare obstacol ne-a făcut mai îndârjiţi şi mai puternici. În loc să abandonăm sau să dăm înapoi, am reuşit mereu să mergem mai departe, strângând rândurile şi inventându-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizările, mult prea multe pentru a le enumera, cad în derizoriu atunci când mă gândesc la «vârsta» noastră de trupă. Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele nostre sunt cântate cu aceeaşi bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut nişte prieteni extraordinari, care ne-au fost alături în această călătorie şi au crezut în noi necondiţionat, amortizându-ne căderile şi împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noştri, cărora le datorăm «vârsta» la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună şi am avut grijă unii de ceilalţi. Pentru ei, am încercat să ţinem mereu stacheta ridicată, iar asta ne-a adus în locul pe care îl ocupăm azi“, spune Adrian Despot, liderul trupei Viţa de Vie.15 februarie 2019
15 februarie 2019
15 februarie 2019
15 februarie 2019
15 februarie 2019
Daniel1, umorist de succes şi observator acid al realităţii contemporane, povesteşte despre sfârşitul societăţii în care trăieşte, o societate a simulacrului, victima propriei frivolităţi şi a delirului tehnologic în care se complace.
[ Vezi toate ]